Zoek product:

article

Veelgemaakte fouten

Eindelijk gaat u uw droomreis maken. U kunt niet wachten om de "Big Five" te zien: de olifant, het luipaard, de buffel, de neushoorn en de leeuw. Een simpele fout kan uw volledige trip echter verpesten en uw droomreis in een nachtmerrie veranderen. Hieronder beschrijven we vijf veelgemaakte fouten die mensen maken.

1. Mode

Modieuze en felgekleurde kleding inpakken. Deze kleding trekt niet alleen dieren aan, maar maakt ook vuil en stof goed zichtbaar. Draag in plaats daarvan typische Fjällräven Travel-kleuren zoals kaki, bruin en olijf.

2. Weer

Vergeten om warme kleding in te pakken. De zon kan overdag brandend heet zijn. 's Avonds en 's nachts daalt de temperatuur echter. Vergeet u warme kleding in te pakken, dan krijgt u het koud en wordt u humeurig. Neem een fleece en/of Safari Jacket mee en u zult het warm en aangenaam hebben. Met een veel beter humeur!

3. UV-bescherming

Een safarihoed vergeten. Safarihoeden zijn van essentieel belang om u te beschermen tegen de krachtige Afrikaanse zon. Ga niet van huis zonder hoed. Dit is zo belangrijk dat we het nog een keer herhalen; ga niet van huis zonder hoed!

4. Bagage

Een halve kledingkast meenemen. U hebt niet veel meer nodig dan 3 functionele shirts. De bamboe- of Micro Travel-shirts van Fjällräven zijn perfect geschikt voor uw safari. Voeg hier twee afritsbroeken van Micro Travel aan toe en u beschikt over shorts en lange broeken. Neem dan nog een fleece en een safari-jack of vest mee zodat u al uw benodigdheden gemakkelijk bij u kunt dragen. U wilt toch niet met veel zware bagage sjouwen omdat u al uw broeken en tops hebt meegenomen?

5. Schoenen

Uw robuuste wandelschoenen inpakken. Als u niet op loopsafari gaat, kunt u uw zwaarste wandelschoenen thuis laten. Neem in plaats hiervan lichtgewicht wandelschoenen mee.