Zoek product:

article

Shell-laag

De functie van de buitenlaag is bescherming tegen wind, regen en andere invloeden van buitenaf. Deze laag heeft ook een wisselwerking met de andere lagen door het doorlaten van vocht. Tijdens het voorjaar, de zomer en het najaar werkt membraankleding goed, maar tijdens barre winterdagen kiest u voor het functionele materiaal G-1000.

De buitenlaag, of "laag 3", is de laag die regen, wind en andere elementen op afstand moet houden. Tegelijkertijd moet deze laag vocht door kunnen laten dat zich aan de binnenzijde vormt door te "ademen". De buitenlaag moet zijn voorzien van gemakkelijk toegankelijke zakken, verstelbare mouw- en pijpuiteinden en een verstelbare capuchon. Ritsen en andere verstellingen moeten zo zijn gemaakt dat u ze gemakkelijk kunt vastpakken, zelfs als u handschoenen draagt.

G-1000 versus Hydratic en Gore-Tex

Al jarenlang zijn membraanproducten, zoals Hydratic en Gore-Tex populair in de winter. Steeds meer mensen ontdekken echter de voordelen van het duurzame materiaal G-1000. Daarom hebben wij onze klassieke anorak een nieuw design gegeven. De belangrijkste reden waarom G-1000 de voorkeur heeft in de winter is dat het materiaal bestand is tegen wind en sneeuw en tegelijkertijd een ongeëvenaarde ventilatie en robuustheid biedt. Vergeleken met G-1000 zijn membraanjacks gevoeliger en ventileren deze minder goed, wat betekent dat u eerder gaat transpireren en kunt afkoelen. Als u op zoekt bent naar een functionele anorak, probeer dan de Mårma Anorak.

We willen echter benadrukken dat shellmaterialen zoals Hydratic en Gore-Tex perfect geschikt zijn voor regenachtige dagen in het voorjaar, de zomer en het najaar. We zijn betrokken geweest bij de ontwikkeling van Hydratic, dus we weten alles van de voordelen van membraankleding. Als u op zoek bent naar een perfect membraanjack voor de winter, adviseren we u het Aajma Jacket voor heren en het Jarhta Jacket voor dames. Meer informatie over onze Hydratic jassen vindt u in het productgedeelte.