For adventures in variable conditions

Supreme Microloft

Voor avonturen in wisselende klimaten

Warm als het vochtig is
Slijtvast
Eenvoudig te reinigen

Supreme Microloft, ons eigen synthetische isolatiemateriaal, werd ontwikkeld om warmte te bieden, zelfs in vochtige klimaten. Net zoals ons andere synthetische isolatiemateriaal, G-Loft Supreme ® bootst het natuurlijke donsveertjes in ingesloten lucht na, en het is deze ingesloten lucht die helpt om je warm te houden.

Supreme Microloft is wat minder goed samen te drukken dan dons en heeft, om dezelfde warmte als dons te bereiken, meer vulling in gewicht nodig. Supreme Microloft is echter vochtbestendiger zonder dat de isolerende capaciteit afneemt. Het heeft een langere levensduur dan dons en is bovendien eenvoudiger te reinigen. Het materiaal behoudt zijn geprezen luchtigheid, zelfs na langdurig gebruik.

In onze slaapzakken gebruiken we Supreme Microloft SB, een speciale variant. Dankzij de combinatie van zeer verfijnd garen en holle vezels herstelt het materiaal snel na samengedrukt te zijn geweest.

Als rekbaarheid een pre is, gebruiken we Supreme Microloft Keyfeatures. Het behoudt volledig zijn natuurlijke vorm na intensief gebruik, iedere keer opnieuw.
Hulp nodig bij het kiezen tussen natuurlijke en synthetische isolatie? Bekijk dan deze korte uitleg op ons Foxtrail blog.  

Supreme Mictroloft - For adventures in variable conditions. Explore more at Fjällräven Online Store.

Care & Repair

Supreme Microloft

Vergeleken met dons, is Supreme Microloft eenvoudiger te reinigen en te onderhouden. Om het beste uit je kleding en uitrusting te halen, raadpleeg je onze onderhoudsgids.

Meer lezen
Een selectie van producten Gepolsterd met Supreme Microloft