Slijtvast
 Aanpasbare weersbescherming met Greenland Wax
 Ventilerend

G-1000 is onze belangrijkste stof. We passen het in alles toe, van rugzakken tot jassen en broeken. Het is een dicht geweven stof, vervaardigd uit 65% polyester en 35% katoen. Dankzij de toepassing van Greenland Wax is de stof aanpasbaar aan alle klimaten. Met het juiste onderhoud gaat deze stof langdurig mee en zal deze je tijdens alle soorten avonturen vergezellen.

Since we launched G-1000 in 1968, we’ve developed a range of different versions.

Sinds we G-1000 in 1968 lanceerden, hebben we een lijn van verschillende varianten ontwikkeld. Ze zijn allemaal slijtvast, ventilerend en windbestendig. Door het aanbrengen van Greenland Wax worden de G-1000 stoffen ook waterbestendig. Het vergroot bovendien de levensduur en windbestendigheid. Maar elk van onze vijf G-1000-versies heeft zijn eigen specifieke voordelen. Hieronder kun je er meer over lezen.

Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

G-1000

Greenland Wax is gemaakt van een mengsel van bijenwas en paraffine: een eenvoudige, op de natuur geïnspireerde oplossing voor de uitdagingen in de buitenlucht. De meeste G-1000 stoffen zijn voorbehandeld met wax, maar het is handig om te weten hoe je de wax opnieuw aanbrengt en verwijdert, zodat je je jas kunt aanpassen aan de weersomstandigheden.
Meer lezen
The outdoor fabric you can count on. Buy G-1000 products from Fjällräven Online Store.
G-1000 STOFFEN De meest betrouwbare outdoorstof
Een selectie van producten Gemaakt van G-1000