Extend the lifetime of your wet weather garments. Read more at Fjällräven Online Store

Eco-Shell Original

Jouw allround waterdichte uitrusting

Ademend
Lichtgewicht
Rekbaar en veerkrachtig

Als je maar één Eco-Shell kledingstuk koopt, zorg dan dat het is gemaakt van Eco-Shell Original. Dit drielaagse shell-materiaal presteert op alle fronten in de buitenlucht dankzij de perfecte combinatie van eigenschappen: licht van gewicht, uitstekend ademend en licht rekbaar. Alle Eco-Shell kledingstukken zijn bovendien duurzaam, fluorcarbonvrij en zijn waterdicht geïmpregneerd (DWR – Durable Water Repellent).

Voor extra uitdagende trektochten, wandelroutes en beklimmingen adviseren we onze verstevigde variant. Hierin is ripstop-garen verwerkt en dat vermindert de kans op gaten en scheuren in de stof.

Waterproof, breathable and sustainable. Explore our Eco-Shell products from Fjällräven Online Store.

Care & Repair

Eco-Shell wordt gemaakt van gerecycled polyester. Dit materiaal krijgt een duurzame, fluorcarbonvrije behandeling, zodat het waterdicht wordt (DWR – Durable Water Repellent) en blijf je droog. Echter zal dit proces vaker herhaald moeten worden dan behandelingen op basis van fluorcarbon. Toch is dit een prijs die we graag betalen, omwille van het milieu. Maak je echter geen zorgen! Opnieuw impregneren is eenvoudig.

Meer lezen