Hunting Responsibility

onze verantwoordelijkheid

Voor de dieren en natuur

In Zweden hebben we een lange jaagtraditie met een hoge jaagethiek die de natuur, dieren en het ecosysteem die deze samen creëren beschermt. Het is een activiteit die zorgt voor de bescherming van wild en dat biedt ook de mogelijkheid om slim, gezond voedsel te bereiden en te eten van het omliggende platteland en onze kinderen een duurzame manier van leven te laten zien, terwijl ze genieten van buitenervaringen die de zintuigen prikkelen.

Wij streven naar dezelfde hoogwaardige ethiek als een outdoor bedrijf. Natuur is ons beginpunt als we ontwerpen; als we onze materialen kiezen en als we beslissen waar we onze producten en uitrustingen produceren.

Dit zorgt voor hoge standaarden voor onszelf en onze leveranciers. Soms moeten we compromissen stellen en soms maken we fouten, maar we proberen hiervan te leren, ons te ontwikkelen en aan te passen. We geven niet op. We rusten nooit op onze lauweren, om te ontspannen en te denken dat hetgeen we nu doen goed genoeg is.

Bij Fjällräven is de term "ruimte voor verbetering" diep ingebakken in ieder die bij ons werkt. Door meer mensen te inspireren om het buitenleven en alle positieve effecten te ontdekken, hopen we dat meer mensen gaan zorgen voor hetgeen de natuur ons te bieden heeft en, via onze gezamenlijke inspanningen, zal blijven bieden in de toekomst.

Lees meer in onze Veelgestelde vragen