Zoek product:

article

Kledingkeuze

Kies een ademend materiaal

100% synthetisch materiaal is te warm. U hebt iets nodig dat kreukvrij, UV-beschermend en ook "ademend" is. Als u kiest voor Fjällräven-producten die gemaakt zijn van micro travel (MT) of comfort travel (CT), dan zit u altijd goed.

Kies lichtgewicht producten

U wilt niet rondlopen met grote kledingstukken en loodzware tassen. U hebt niet zoveel ruimte als u op reis gaat en wilt niet te veel aan gewicht meenemen. Ga dus op zoek naar lichtgewicht producten. Ook dan zijn de Fjällräven-materialen MT (micro travel) of comfort travel (CT) perfect.

UV-bescherming

Als u op safari gaat, schijnt de zon zeer fel. Draag daarom kleding die u beschermt tegen UV-stralen.

Geen geurtjes en kreukvrij

U zult niet veel tijd en energie hebben om uw kleren te wassen, laat staan om deze te strijken. Neem daarom kleding mee die antibacterieel en kreukvrij is. De bamboeshirts van Fjällräven zijn antibacterieel en voorkomen daarmee het ontstaan van nare geurtjes. Deze kleding is ook zeer ademend en bijna kreukvrij. Dit zult u zeker waarderen tijdens uw safari.

Afritsfunctie

Verander uw jack in een vest en maak shorts van uw lange broek: dit is in een handomdraai gebeurd met een afritsjack of een afritsbroek. Rits de mouwen van het jack en u hebt een vest, en rits de pijpen van de broek en u krijgt shorts. Als het 's avonds afkoelt en de muggen tevoorschijn komen, ritst u de mouwen en pijpen er weer aan.

Functionele zakken

Veel kledingmerken zetten zakken op hun kleding omdat het mooi oogt. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar voor ons kan dit niet de enige reden zijn. Iedere zak op onze kleding heeft een reden. Wij laten ons leiden door functionaliteit. Daarom hebben wij zakken die ideaal geschikt zijn voor reisgidsen, fotoapparatuur, snacks en andere spullen die u graag in uw kleding wilt meenemen.