We hebben meer dan 500 producten in ons assortiment en dus kan het soms lastig zijn een keuze te maken. Moet je bijvoorbeeld een tunnel- of koepeltent aanschaffen? Keb of Vidda Pro Trousers? Een 65 of 75 liter rugzak? Je wilt kleding en een uitrusting die het beste bij jouw behoeften passen en die kunnen net zo ver uiteen liggen als een tiendaagse tocht door de Zweedse wildernis in de winter als een zomerse dagwandeling in Zuid-Californië. Om het kiezen makkelijker te maken, hebben we in deze handige productgidsen de expertkennis van onze ontwerpers en praktijktesters gebundeld.

Voordat je met het lezen van onze gidsen begint, adviseren we je om eerst meer te weten te komen over onze verschillende productlijnen of ‘families’, zoals wij ze noemen. We hebben er zeven van en ze zijn allemaal vernoemd naar verschillende gebieden in Zweden.

Mountaineering

Bergtagen

Ontwikkeld voor het leven boven de boomgrens, zijn Bergtagen producten geoptimaliseerd om de hoogste prestatieniveaus en betrouwbaarheid te bieden onder zware omstandigheden. 

Meer lezen
TREKKING
Keb

Vernoemd naar de hoogste berg van Zweden. De producten in deze lijn zijn ontwikkeld voor uitdagende tochten op wisselende terreinen.

Abisko

De lichtgewicht Abisko collectie is ontwikkeld voor dagtrips en tochten waarbij je van hutje-naar-hutje trekt.

Singi

De traditionele esthetiek van Singi is gecombineerd met duurzame, stevige materialen die uitermate geschikt zijn voor Scandinavische trektochten.

OUTDOOR
High Coast

Vernoemd naar een deel van Zweden dat bos, kust en stad combineert, staat High Coast voor een veelzijdige en functionele collectie.

Övik

Klassieke Fjällräven styling en materialen. De Övik ontwerpen zijn perfect voor alledaags gebruik.

Greenland

G-1000 stevigheid en iconische looks uit onze eerste familie. Hiermee ben je klaar voor alle soorten avonturen, thuis of onderweg.

Onze Aankoopgidsen Vind je perfecte pasvorm
Rugzakken

Grootte doet ertoe – ontdek waarom

Tenten

Vind je ideale onderdak in de natuur

Slaapzakken

Dons of synthetisch, move in of move with bag – we leggen het allemaal

Conscious Hunting
Värmland

Functioneel Jagen
Klassieke Stijl
Duurzame constructie

Lappland

Actief Jagen
Hybrid Performance
Bewegingsvrijheid

Sörmland

Veelzijdig Jagen
Tradionele pasvorm
Het bosleven