Zoek product:

De uitdaging met het nulpunt

Heb jij een ”absoluut nulpunt”, een temperatuur waarbij je het te koud vindt om zelfs maar je neus buiten de deur te steken? De meesten van ons hebben dat. Maar tegelijkertijddenken wij dat je veel lagere temperaturen aankunt. We zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen kan leren strenge kou te waarderen.

De natuur is zelden zo groots als wanneer het echt koud is. Het is alsof alle vormen van leven even een pauze nemen als de temperatuur daalt tot onder de 25 graden onder nul. Alleen al ademhalen wordt een hele opgave en een stap in de knisperende sneeuw zet je zintuigen op scherp. Daarmee zeggen we niet dat winter een tijd is om lekker binnen te blijven in je warme huis. Integendeel. Met de juiste uitrusting en voorbereiding is het buitenleven in de winter echt fantastisch.

Onze activiteit gidsen wijst de weg naar de winter. Hier vind je instructievideo’s en tips in een uitgebreide activiteitengids voor wintertochten.

Net zoals we uitrustingen ontwikkelen om gemakkelijker en comfortabeler van de natuur te kunnen genieten, hebben we een

gids samengesteld omdat we van de winter houden. We hopen jou te kunnen inspireren je eigen winterland te ontdekken. En dit hoeft geen grote tocht te zijn met een gedegen voorbereiding. Ook de bossen, meren en heuvels bij jou in de buurt liggen te wachten om ontdekt te worden. Gehuld in haar winterkleed zul je de natuur op een geheel andere wijze ervaren dan tijdens de andere jaargetijden.

Het is tijd om de uitdaging met je nulpunt aan te gaan. Dat zou wel eens een stuk lager kunnen liggen dan je had gedacht.

Aantal produkten: 4 Toon: Alles
 1. Greenland Trousers

  Greenland Trousers

  Klassieke trekkingbroek in duurzaam G-1000® met zeven zakken en elastische pijpuiteinden.
  € 159,95
  Meer
 2. Greenland Winter Jacket

  Greenland Winter Jacket

  Klassieke, warm gevoerde jas die jarenlang weerstand zal bieden aan wind en slijtage. Zes ...
  € 309,95
  Meer
 3. Greenland Down Jacket

  Greenland Down Jacket

  Klassiek donsjack van robuust G-1000 Original met vaste comfortabele capuchon. Heuplang mo...
  € 519,95
  Meer
 4. Greenland Winter Parka W

  Greenland Winter Parka W

  Lange parka van G-1000 Original met warme teddyvoering. Een tijdloos design met vaste capu...
  € 389,95
  Meer