Zoek product:

Hoe werkt Eco-Shell

A: De buitenlaag, gemaakt van gerecycled polyester, is behandeld met fluorkoolstofvrije impregnering die regen, water, (natte) sneeuw van de buitenstof afstoot.

B: Het hydrofiele membraan dat de middelste laag vormt, voorkomt zeer doeltreffend dat er vocht van buiten naar binnen komt, terwijl het transpiratievocht van het lichaam wel naar de buitenlaag van de stof wordt gevoerd, waar het verdampt. Tegelijkertijd is het membraan 100% winddicht aan de buitenkant.

C: Bij drielaags Eco-Shell beschermt een dunne polyester tricot voering de binnenkant van het membraan, waardoor het zacht en comfortabel op de huid aanvoelt. Deze binnenlaag geeft ook de eerste aanzet tot het afvoeren van lichaamsvocht door het membraan heen.  

D: De winddichte buitenstof voorkomt in combinatie met het membraan dat er koude wind door de stof heen komt en je afkoelt.

E: Bij 2,5 laags Eco-Shell vormt een coating aan de binnenkant van het membraan een bescherming tegen slijtage en deze coating zorgt ervoor dat het kledingstuk zacht en comfortabel op de huid aanvoelt.