Producteigenschappen
  • Ga lekker zitten! Het frame aan de binnenkant biedt de structuur van een kruk.
  • Als je zit is de inhoud via de opening aan de voorkant te bereiken.
  • Verborgen bedekking voor zitplaats om droog te kunnen zitten na de regen.
  • De oranje voering maakt het eenvoudig om de inhoud te zien.

Toon volledige beschrijving
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F90560_SS18_a_stubben_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Aanpasbaar voor een leven lang in de natuur

Slijtvast
Aanpasbare weersbescherming met Greenland Wax
Ventilerend
Meer lezen
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Zo wax je G-1000

G-1000 is een stugge stof en het dichte weefsel (met uitzondering van G-1000 Air) maakt deze al behoorlijk windbestendig. Echter, door het aanbrengen van Greenland Wax, vervaardigd uit een mengsel van bijenwas en paraffine, maak je de stof winddichter, waterbestendig en nog slijtvaster.
Meer lezen
Productomschrijving
  • Unisex
  • Ecologisch|Gerecycled
Ingenieuze dagrugzak met geïntegreerd frame voor een hoog draag- en zitcomfort. Dagrugzak met plaats voor proviand en extra kleding. Zeer praktisch bij het jagen, vissen, vogelspotten en andere outdooractiviteiten waarbij u wilt kunnen zitten om van de omgeving te genieten. U hoeft niet op te staan om bij de inhoud te kunnen komen; via de ritsen op de voorzijde is het hoofdvak gemakkelijk toegankelijk zonder dat u de bovenklep hoeft te openen. Het hoofdvak heeft een bovenopening, sneeuwafdichting en een oranje nylon voering zodat u uw spullen gemakkelijker in de rugzak kunt terugvinden. De bovenklep wordt met leren riempjes aan de voorzijde bevestigd. De zakken op de bovenklep en voorzijde zijn bedoeld voor kleine spullen en grotere voorwerpen zoals een verrekijker, camera of kaart. Door de handgrepen aan de zijkanten is de rugzak gemakkelijk op te tillen. Gemaakt van sterke stof met verstevigde onderzijde en accenten van naturelkleurig leer. Het gewaxte materiaal is zeer waterafstotend en kan gemakkelijk opnieuw geïmpregneerd worden voor extra waterbestendigheid en duurzaamheid. De zitting is gepolsterd met schuimplastic en heeft een verborgen zittingbescherming die erop bevestigd kan worden bij natte weersomstandigheden. De zitting en het draagsysteem rusten op een ergonomisch gevormd aluminium frame. De rugzijde en schouderbanden zijn van gepolsterd G-1000 voor een optimaal draagcomfort. Stubben heeft ook borstbanden en een heupgordelbevestiging. Aan de banden aan weerszijden van de rugzak kunt u voor extra opbergruimte zijzakken (accessoire) bevestigen.
Productspecificatie

Gewicht: 2200.00 g
Volume: 27.00 l
Breedte: 28 cm
Hoogte: 50 cm
Diepte: 28 cm
Regenbescherming: ingesloten
Juridische informatie: Bevat niet uit textiel bestaande elementen van dierlijke oorsprong.
Geslacht: Unisex
Milieu-informatie: Ecologisch|Gerecycled
Materiaal: G-1000® HeavyDuty Eco: 65% polyester, 35% cotton
Materiaal 2: 840D Jr Ballistic 100% polyamide