Producteigenschappen
  • Gemaakt van slijtvast G-1000 HeavyDuty Eco en gevoerd met 210D polyamide.
  • Eenvoudige en functionele wapenhoes met een robuuste #10 YKK rits.
  • Dubbele laag zeer beschermende schuimvulling.
  • Eenvoudige, verstelbare schouderband van polyamide.
  • Kleine binnenzak met ritssluiting voor vergunning, enz.

Toon volledige beschrijving
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F90207_FW19_fvqy_rifle_zip_case_fjaellraeven_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Aanpasbaar voor een leven lang in de natuur

Slijtvast
Aanpasbare weersbescherming met Greenland Wax
Ventilerend
Meer lezen
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Zo wax je G-1000

G-1000 is een stugge stof en het dichte weefsel (met uitzondering van G-1000 Air) maakt deze al behoorlijk windbestendig. Echter, door het aanbrengen van Greenland Wax, vervaardigd uit een mengsel van bijenwas en paraffine, maak je de stof winddichter, waterbestendig en nog slijtvaster.
Meer lezen
Productomschrijving
  • Unisex
  • Ecologisch|Gerecycled
Een eenvoudig, stevig en beschermend geweerfoedraal om je geweer makkelijk in te vervoeren. De buitenkant is gemaakt van G-1000 HeavyDuty dat bestand is tegen vuil, vocht en jarenlang gebruik. Het foedraal heeft een wattering van een dubbele laag schuim, die bescherming biedt tegen stoten. De binnenkant is van duurzaam nylon.

Het hoofdvak is ruim genoeg om een geweer met een zichtkijker op te bergen. Handig tijdens de jacht in het bos. De opening heeft een lange, stevige rits, die langs drie zijden van het foedraal loopt, zodat het foedraal helemaal open kan voor een compleet overzicht. Makkelijk bij het onderhoud van je geweer, bijvoorbeeld. Dit maakt het ook mogelijk om het foedraal als een zitkussen te gebruiken. Aan de zijkant zit een eenvoudige, verstelbare schouderriem plus een paar handgrepen, alle gemaakt van geweven nylon.

In het hoofdvak zit een vak voor je vuurwapenlicentie en andere spullen én een open driehoekig vak om de kolf op zijn plaats te houden. Dit verkleint het risico dat het geweer uit het foedraal glijdt, als je het opent. Aan de zijkant zit een groot vak met een rits voor munitie en kleine spullen die je bij de hand wilt hebben. Geschikt voor geweren van maximaal 123 cm.

Productspecificatie

Gewicht: 1.300 g
Breedte: 129 cm
Hoogte: 29 cm
Diepte: 5 cm
Juridische informatie: Bevat niet uit textiel bestaande elementen van dierlijke oorsprong.
Geslacht: Unisex
Milieu-informatie: Ecologisch|Gerecycled
Materiaal: G-1000® HeavyDuty Eco: 65% polyester, 35% cotton