Producteigenschappen
  • Gemaakt voor mensen die gedurende de nacht graag bewegen in de slaapzak (altijd met de opening van de capuchon aan de voorkant van het lichaam).
  • Lichtgewicht slaapzak met premium dons die heel goed kan worden samengedrukt.
  • Hybride constructie met een combinatie van 600 cuin dons (doorgestikt in kanalen) en 700 cuin dons (boxconstructie met doorgestikte kanalen rond torso).
  • Boxconstructie met doorgestikte kanalen met zowel 700 cuin dons aan de voorzijde als aan de achterzijde van torso voor geoptimaliseerde isolatie voor slapers die "zich bewegen in de slaapzak".
  • De vulling van het dons heeft een gelijkmatig verdeeld gewicht aan de boven- en onderkant.

Toon volledige beschrijving
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F90205_FW17_a_rifle_case_21.jpg

ONZE DONSBELOFTE

Volledig traceerbaar, hoogwaardig dons – zonder compromissen

Sinds 2014 is volledige traceerbaarheid van dons de realiteit bij Fjällräven. Koop je een donsproduct van ons? Dan kun je erop vertrouwen dat hier geen vogels voor mishandeld zijn, dat wil zeggen: niet levend geplukt zijn. We weten precies waar onze dons vandaan komt en dat dit van de meest hoogwaardige kwaliteit is.
Meer lezen
Never feel cold again. Explore our down products from Fjällräven Online Store

Dons

Heb het nooit meer koud

Uitzonderlijke warmte-naar-gewicht-verhouding
Ethisch geproduceerd dons
Volledig traceerbaar
Meer lezen
Extend the lifetime of your gear. Read more at Fjallraven.com

Care & Repair

Hoe onderhoud je jouw slaapzak?

Of ze nu van dons of synthetisch materiaal zijn, slaapzakken zijn een grote investering. Je investeert in comfortabelere nachten in de natuur, voor nu en de komende jaren. Het is dus zeker de moeite waard om je slaapzak te verzorgen.
Meer lezen
The lightweight Abisko collection is geared towards day hikes and cabin-to-cabin trekking.

Abisko familie

Lightweight Trekking

Abisko dat wordt omringd door het nationale park en prachtige bergen, is het perfecte vertrekpunt voor dagtochten. Met dit soort avonturen in gedachten ontwikkelden we de Abisko-productenlijn.
Meer lezen
Productomschrijving
  • Unisex
  • Traceerbare dons|Fluorcarbon-vrije impregnering
Move With Bag is een lichtgewicht en comprimeerbare donsslaapzak die zeer veel warmte biedt in een compact formaat. Speciaal ontwikkeld voor mensen die zich met slaapzak en al bewegen in hun slaap: de opening van de capuchon blijft hierdoor altijd aan de voorzijde van het lichaam. Evenveel donsvulling op de boven- en onderzijde van de slaapzak voor een uitstekende isolatie ongeacht slaappositie. Bij de romp is de slaapzak gevuld met 700 cuin dons in boxkanalen die warmtelekkage tot een minimum beperken. Om het gewicht laag te houden, is de slaapzak bij de benen gevuld met 600 cuin dons in doorgestikte kanalen. Door de comforttemperatuur (heren) van +6°C (vrouwen +10°C) is deze perfect geschikt voor warme zomernachten, trektochten of lange reizen. De capuchon zorgt voor een comfortabele warmte rond het hoofd en is aan de zijkant verstelbaar met een trekkoord in goed zichtbare gele kleur. De doorlopende tweewegrits vereenvoudigt ventilatie en de slaapzak kan volledig worden opengeritst om als dekbed te gebruiken. De met dons gevulde overslag langs de rits houdt tocht tegen en de ripsband langs de overslag zorgt ervoor dat deze niet tussen de rits blijft haken. Gebruiksvriendelijke ritstrekkers en een aantrekkoord van leer. Royaal voeteneinde met veel ruimte voor de voeten. Ophanglussen aan het voeteneinde vergemakkelijken het ophangen van de slaapzak. Inclusief pakzak en opbergzak. Voor personen met een lengte van max. 195 centimeter.
Productspecificatie

Gewicht: 720 g
Gewicht spullenzak: 45 g
Tot lichaamslengte: 195 cm
Vorm: mummie-vormig
Materiaal aan buitenkant: 20D 100% polyamide
Materiaal aan binnenkant: 20D 100% polyester
Vulling: 90% goose down, 10% feather 95% goose down, 5% feather
Vulgewicht: 210 g
Inhoud: 700 CUIN
Schouderbreedte: 75 cm
Voetbreedte: 52 cm
Verpakkingsgrootte: 14 x 27 cm
Comforttemperatuur (T comf): 10 °C
Limiettemperatuur (T lim): 6 °C
Extreme temperatuur (T ext): -7 °C
Juridische informatie: Bevat niet uit textiel bestaande elementen van dierlijke oorsprong.
Geslacht: Unisex
Productgroep: Abisko
Onderhoudsinstructies: gebruik geen wasverzachter|alleen vakkundig laten reinigen|droog en schoon opbergen
Milieu-informatie: Traceerbare dons|Fluorcarbon-vrije impregnering