Producteigenschappen
  • Rugzak ontworpen voor Nordic skaten (långfärdsskridsko).
  • Rolsluiting aan de bovenkant.
  • Waterbestendige binnenzak die apart kan worden gebruikt.
  • Duurzame opbergzak voor skates inbegrepen.
  • Uitgerust voor hydratatiesysteem.

Toon volledige beschrijving
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F53604_SS18_srqz_keb_endurance_4_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Aanpasbaar voor een leven lang in de natuur

Slijtvast
Aanpasbare weersbescherming met Greenland Wax
Ventilerend
Meer lezen
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Zo wax je G-1000

G-1000 is een stugge stof en het dichte weefsel (met uitzondering van G-1000 Air) maakt deze al behoorlijk windbestendig. Echter, door het aanbrengen van Greenland Wax, vervaardigd uit een mengsel van bijenwas en paraffine, maak je de stof winddichter, waterbestendig en nog slijtvaster.
Meer lezen
Productomschrijving
  • Unisex
  • Ecologisch|Gerecycled|Fluorcarbon-vrije impregnering
Goed uitgeruste schaatsrugzak van duurzaam, waterafstotend G-1000 Eco met een waterdichte pakzak. Diverse doordachte functies en veiligheidsdetails maken deze rugzak tot de ideale keuze voor lange schaatstochten, en dankzij de afneembare schaatsaccessoires is deze ook uitermate geschikt voor andere outdooractiviteiten. Een veiligheidsdetail is een verlengingslijn, die met drukknopen wordt bevestigd op de schouderbanden en snel toegang geeft tot de reddingslijn. Een ander veiligheidsdetail is een kruisband die op de onderzijde van de rugzak en met enkele gespen op de heupgordel wordt bevestigd. De kruisband kan worden verwijderd als de rugzak bij andere activiteiten wordt gebruikt of worden bevestigd aan één van de stokhouders om niet in de weg te zitten. Een uitneembare, waterdichte pakzak houdt de reservekleding droog mocht je onverhoopt door het ijs zakken. De pakzak zorgt ook voor drijfkracht en is dankzij de gele kleur snel terug te vinden in de rugzak. Als je de aandacht wilt trekken, kun je daarvoor het in de gesp van de borstband geïntegreerde fluitje gebruiken. Het hoofdvak heeft een bovenopening en rolsluiting. Aan de buitenzijde van de rugzak bevinden zich bevestigingen voor telescoopstokken, zijzakken van mesh met plaats voor een reddingslijn en een grotere voorzak voor bijv. extra kleding. Bij de rugzak wordt ook een losse schaatstas geleverd die de schaatsen tijdens het vervoer beschermt en de rugzak beschermt tegen de scherpe ijzers. Het draagsysteem heeft een comfortabel rugpand van sneeuw- en waterafstotend G-1000 Eco. De heupgordel wordt asymmetrisch gesloten aan de linkerzijde - dit zorgt voor minder accessoires aan de voorzijde die vast kunnen komen te zitten bij eventuele redding uit een wak. De heupgordel is ook voorzien van een paar gemakkelijk toegankelijke zakken voor snacks en kleine spullen.
Productspecificatie

Gewicht: 1.320 g
Ruglengte: kort (40-49 cm)
Materiaal: G-1000® Eco: 65% polyester, 5% cotton
Materiaal 2: 500D 100% polyamide
Volume: 40 l
Breedte: 32 cm
Hoogte: 60 cm
Diepte: 24 cm
Draagsysteem: Vast(e)
Regenbescherming: ingesloten
Juridische informatie: Bevat niet uit textiel bestaande elementen van dierlijke oorsprong.
Geslacht: Unisex
Onderhoudsinstructies: zachte borstel en lauwwarm water
Milieu-informatie: Ecologisch|Gerecycled|Fluorcarbon-vrije impregnering