Producteigenschappen
  • Vier-seizoenen tunneltent met geoptimaliseerde sterkte en veiligheid voor gebruik in kwetsbare omstandigheden en op ruw terrein.
  • Volledige hoogte in de binnentent en de zeer grote voortent biedt comfort wanneer je lange periodes binnen door moet brengen.
  • Voortent heeft twee ingangen, één aan elke kant, en veel ruimte om spullen te bewaren.
  • Drie extra sterke maar lichte DAC Pressfit tentstokken.
  • Foxfeet die zelfs met handschoenen aan snel van de tentstokken verwijderd kunnen worden.

Toon volledige beschrijving
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F53604_SS18_srra_keb_endurance_4_21.jpg
Your tent is your home in nature, so take care of it accordingly. Buy our tents from Fjällräven Online Store.

Care & Repair

Hoe onderhoud je jouw tent?

Je tent is je huis in de natuur, zorg er dus goed voor. Een met aandacht onderhouden tent zorgt voor blijvende herinneringen aan een geweldige tijd.
Meer lezen
Named after Sweden’s highest mountain, products in this range are developed for challenging treks in varying terrain.

Keb familie

Technical Trekking

Keb is een technische outdoorkledinglijn die is ontworpen voor veeleisende tochten waarop bewegingsvrijheid even belangrijk is als duurzaamheid en bescherming tegen het zware terrein.
Meer lezen
Productomschrijving
  • Unisex
  • Fluorcarbon-vrije impregnering
Extra sterke en veilige vierseizoenentunneltent, die geoptimaliseerd is voor extreme omstandigheden en uitdagend terrein. Stahoogte in de hele binnentent en de grote leefruimte maken het verblijf in de tent comfortabel, vooral als je door slecht weer wordt gedwongen om binnen te blijven. Perfect voor zwaardere (winter) trektochten en kamperen boven de boomgrens, maar nog steeds licht genoeg om in een trekking rugzak mee te nemen.

Alle materialen en onderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun betrouwbaarheid en bruikbaarheid in koude omstandigheden. Alle lussen en lijnen zijn groot genoeg voor gebruik met winterhandschoenen aan. Bovendien hebben de scheerlijnen een ingeweven reflecterende draad en zijn extra sterk met dubbele verstelmogelijkheden. De grondringen zijn groot genoeg om met ski's of stokken vast te kunnen zetten wanneer je de tent in de sneeuw gebruikt. De haringen zijn extra lang en breed voor maximale grip in moeilijk terrein. Reflectoren bij de ventilatie-openingen en deuren maken het gemakkelijk om in het donker de weg terug naar je tent te vinden.

De buiten- en binnentent zijn met elkaar verbonden, zodat de binnentent tijdens opzetten in de regen beschermd is tegen nat worden. De sleuven voor de tentstokken hebben een kleurcodering die het opzetten vereenvoudigt. Bovendien zijn ze breed genoeg voor het gebruik van dubbele stokken (een accessoire), zodat de tent ook bestand is tegen harde wind en veel sneeuw op het dak.

De extra grote leefruimte biedt veel ruimte voor je uitrusting, om in te koken of voor andere activiteiten. Twee ingangen maken het gemakkelijk om naar binnen en buiten te gaan en maken het ook mogelijk om bij slecht weer de ingang uit de wind te gebruiken. Een extra leefruimte aan het uiteinde van de tent levert een extra ingang op plus aanvullende ruimte voor je uitrusting. Van binnen is de tent ruim met royale zithoogte. Drooglijnen in de grote leefruimte én in de binnentent. Daarnaast helpen diverse mesh opbergvakken je met het organiseren van je spullen. Er zitten ook bevestigingspunten voor een zogenaamde Gear Loft (een accessoire) in de binnentent.

Grote, hooggeplaatste ventilatieopeningen zorgen voor een uitstekende luchtcirculatie en minimaliseren de condensvorming. Alle openingen hebben fijn muskietengaas en kunnen aan de buitenkant afgedekt worden met het tentdoek als de tent gebruikt wordt in sneeuw of zand. Bij warm weer kunnen de deuren halfopen gezet worden voor extra luchtcirculatie zonder dat er regen in de binnentent kan komen; de ritsen hebben een auto-lock-functie zodat de deuren niet door de wind omhoog kunnen kruipen. Muskietengaas in de deuren van de buitentent houden de meeste insecten uit de leefruimte. Dat is praktisch tijdens het koken of als je je trouwe viervoeter bij je hebt.

De buitentent is gemaakt van de nieuwe high-performance TripleRip nylonstof van Fjällräven. Een innovatieve constructie combineert twee stofdiktes voor optimale sterkte; 40 denier aan de bovenkant met versterkingen van 70 denier aan de onderkant, waar de slijtage door de ondergrond het grootst is. Net als alle tenten van Fjällräven is de Keb Endurance 4 geheel zonder PVC en giftige vlamvertragers gemaakt. De impregnering is vrij van fluorkoolstoffen.

Productspecificatie

Gewicht: 6000 g
Gewichtsreferentie: Total: 6000 g/Minimum: 5110 g
Personen: 4
Seizoenen: 4-jaargetijden
Verpakkingsgrootte: Length: 47 cm / Diam: 25 cm
Materiaal ritssluiting: 40D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% polyamide
Materiaal binnentent: 30D Ripstop DWR 100% polyamide
Muggennet: 20D No-see-um mesh 100% polyester
Vloermateriaal/bodemmateriaal/grondmateriaal: 70D PU 10 000 mm 100% polyamide
Materiaal van stokken: DAC Pressfit
Diameter van stokken: 10,2 mm
Leveringsomvang: DAC V-vormige haringen medium
Geslacht: Unisex
Productgroep: Keb
Milieu-informatie: Fluorcarbon-vrije impregnering