Producteigenschappen
  • Vier-seizoenen koepeltent met geoptimaliseerde sterkte en veiligheid voor gebruik in kwetsbare omstandigheden en op ruw terrein.
  • De deuren aan twee kanten maken het eenvoudiger om de tent in winderige omstandigheden binnen te gaan.
  • Het hoge plafond in de volledige binnentent en de steile wanden van de binnentent creëren een comfortabele en sociale ruimte.
  • Drie extra sterke maar lichte DAC Pressfit tentstokken.
  • Foxfeet die zelfs met handschoenen aan snel van de tentstokken verwijderd kunnen worden.

Toon volledige beschrijving
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F53703_SS18_srra_keb_dome_3_21.jpg
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F53703_SS18_srrd_keb_dome_3_21.jpg
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F53703_SS18_srrh_keb_dome_3_21.jpg
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F53703_SS18_srrb_keb_dome_3_21.jpg
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F53703_SS18_srrg_keb_dome_3_21.jpg
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F53703_SS18_srrf_keb_dome_3_21.jpg
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F53703_SS18_srqz_keb_dome_3_21.jpg
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F53703_SS18_srrc_keb_dome_3_21.jpg
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F53703_SS18_srre_keb_dome_3_21.jpg
Your tent is your home in nature, so take care of it accordingly. Buy our tents from Fjällräven Online Store.

Care & Repair

Hoe onderhoud je jouw tent?

Je tent is je huis in de natuur, zorg er dus goed voor. Een met aandacht onderhouden tent zorgt voor blijvende herinneringen aan een geweldige tijd.
Meer lezen
Named after Sweden’s highest mountain, products in this range are developed for challenging treks in varying terrain.

Keb familie

Technical Trekking

Keb is een technische outdoorkledinglijn die is ontworpen voor veeleisende tochten waarop bewegingsvrijheid even belangrijk is als duurzaamheid en bescherming tegen het zware terrein.
Meer lezen
Productomschrijving
  • Unisex
  • Fluorcarbon-vrije impregnering
Extra sterke en stabiele vierseizoenenkoepeltentdie geoptimaliseerd is voor extreme omstandigheden en uitdagend terrein. Een betrouwbare keuze die gemakkelijk te hanteren is in de kou. Perfect voor zwaardere (winterse) trektochten en kamperen boven de boomgrens, maar nog wel licht genoeg om mee te nemen in een trekking rugzak. Dankzij een uitstekende ventilatie en deuren die volledig van gaas zijn gemaakt, is deze tent ook ideaal voor gebruik in de tropen.

De buiten- en binnentent zijn met elkaar verbonden om het opzetten te vereenvoudigen. De constructie met drie stokken maakt de tent zelfdragend en gemakkelijk te verplaatsen tot je de perfecte plek vindt. De sleuven voor de tentstokken zijn groot genoeg voor dubbele stokken (een accessoire), zodat de tent ook bestand is tegen harde wind en veel sneeuw op het dak. Extra grote grondlussen en ankerpunten, zodat je ook ski's en stokken kunt gebruiken om de tent in de sneeuw vast te zetten. Alle lussen en lijnen zijn groot genoeg voor gebruik met dikke winterhandschoenen aan. De scheerlijnen hebben ingeweven reflecterend garen, en ook bij de ventilatie-openingen en deuren zitten extra reflectoren. Hierdoor is de tent ook zichtbaar in de donkere maanden van het jaar. De haringen zijn extra lang en breed voor maximale grip in moeilijk terrein.

Twee ruime leefruimtes en royale plafondhoogte maken het verblijf in de tent comfortabel. Met ingangen aan beide kanten kun je altijd voor de windluwe ingang kiezen. Een verwijderbaar mesh vak aan het plafond van de binnentent biedt handige opbergruimte.

De ventilatie is uitstekend en volledig instelbaar met grote openingen op verschillende hoogtes. Alle openingen hebben fijn gaas en kunnen aan de buitenkant afgedekt worden met tentdoek als de tent gebruikt wordt in sneeuw of zand. Bij warm weer kunnen de deuren halfopen gezet worden voor extra luchtcirculatie zonder dat er regen in de binnentent kan komen; de ritsen hebben een auto-lock-functie zodat de deuren niet door de wind omhoog kunnen kruipen. Het muskietengaas in de deuren van de buitentent weert insecten uit de leefruimte. Dat is zowel handig in een tropisch klimaat als in de bergen in de zomer.

De buitentent is gemaakt van de nieuwe high-performance TripleRip nylonstof van Fjällräven. Een innovatieve constructie combineert twee stofdiktes voor optimale sterkte; 40 denier aan de bovenkant met versterkingen van 70 denier aan de onderkant, waar de slijtage door de ondergrond het grootst is. Net als alle tenten van Fjällräven is de Keb Dome 3 geheel zonder PVC en giftige vlamvertragers gemaakt. De impregnering is vrij van fluorkoolstoffen.

Productspecificatie

Gewicht: 4790.00 g
Gewichtsreferentie: Total: 4790 g/Minimum: 4230 g
Personen: 3
Seizoenen: 4-jaargetijden
Verpakkingsgrootte: Length: 42 cm / Diam: 23 cm
Materiaal ritssluiting: 40D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% polyamide
Materiaal binnentent: 30D Ripstop DWR 100% polyamide
Muggennet: 20D No-see-um mesh 100% polyester
Vloermateriaal/bodemmateriaal/grondmateriaal: 70D PU 10 000 mm 100% polyamide
Materiaal van stokken: DAC Pressfit
Diameter van stokken: 10,2 mm
Leveringsomvang: DAC V-vormige haringen medium
Geslacht: Unisex
Productgroep: Keb
Milieu-informatie: Fluorcarbon-vrije impregnering