Producteigenschappen
  • Extra hoofdstok.
  • Gemaakt van zeer licht maar toch zeer sterk aluminium. Kan in combinatie met een normale tentstok worden gebruikt om te zorgen voor extra stevigheid bij stormachtig weer.
  • Het elastische koord aan de binnenkant is gemaakt van silicone van hoge kwaliteit, waardoor het zelfs bij koude temperaturen flexibel en betrouwbaar is.

Toon volledige beschrijving
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F89709_FW17_fvqy_keb_gaiter_trousers_w_21.jpg
The lightweight Abisko collection is geared towards day hikes and cabin-to-cabin trekking.

Abisko familie

Lightweight Trekking

Abisko dat wordt omringd door het nationale park en prachtige bergen, is het perfecte vertrekpunt voor dagtochten. Met dit soort avonturen in gedachten ontwikkelden we de Abisko-productenlijn.
Meer lezen
Productomschrijving
  • Unisex
Extra DAC Featherlite NSL stok voor Abisko Lite 1. Gemaakt van lichtgewicht en uitzonderlijk sterk aluminium. Kan gebruikt worden in combinatie met de originele stok voor extra stevigheid in extreme omstandigheden. Het elastische koord aan de binnenkant is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig silicone en daardoor zelfs in koude omstandigheden nog flexibel en betrouwbaar. (NB! Bevat slechts één stok, omdat dubbele hoekstokken geen enkel effect hebben op de algehele windstabiliteit. )
Productspecificatie

Gewicht: 500 g
Geslacht: Unisex
Productgroep: Abisko
Materiaal: 100% aluminium
Materiaal 2: Elastic cord: Silicone