Zoek product:

Alle wegen leiden naar Fjällräven

In tegenstelling tot andere merken jachtkleding hebben wij uitzonderlijk veel ervaring op het gebied van trektochten, survival en het leven in de bergen en de natuur. Voor jagers valt er veel te ontdekken in het complete Fjällräven assortiment. 

En in tegenstelling tot andere outdoorbedrijven zijn wij zelf ook jagers. Dit is voor ons geen groot verschil, maar we gebruiken onze eigen achtergrond als jagers om uitrusting te ontwikkelen, die geruisloos en warm is en voldoet aan speciale eisen. Op de hoogzit, om wild te besluipen of tijdens het diner.  

Fjällräven is een Zweeds bedrijf dat al sinds 1960 uitrusting ontwikkelt voor Scandinavische omstandigheden. Jagen kun je echter op eindeloos veel manieren doen, afhankelijk van waar ter wereld je bent. Maar net zoals wanneer we op trektocht gaan, nemen we onze Zweedse gewoontes met ons mee – omdat we denken dat ze overal ter wereld functioneren. 

Ongeacht waar je bent, zijn er een aantal basisbehoeften die gelden voor alle vormen van outdoorleven. Functionaliteit. Duurzaamheid. Betrouwbaarheid. Tijdloosheid. Warmte. Ventilatie. Stijl. Duurzaamheid. 

En wij zijn experts op deze gebieden. 

Om je pakket voor de kerst te ontvangen, bestel binnen: 2015-12-21T12:00 Verlengde Kerstmis Retour Periode tot 15 januari 2016 voor bestellingen geplaatst tussen 20 november – 31 december 2015