Producteigenschappen
  • Wind- en waterdichte jachtbroek van G-1000 Eco met Hydratic membraan.
  • Tweewegritsen voor ventilatie van de heup tot de knie, en ritsen langs de kuiten voor ventilatie en om het aan- en uittrekken eenvoudiger te maken.
  • Twee grote zakken op de benen.
  • Zak voor een mes.
  • Steek- en achterzakken met overslagen.

Toon volledige beschrijving
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F90839_FW18_a_vaermland_woolterry_half_zip_w_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Aanpasbaar voor een leven lang in de natuur

Slijtvast
Aanpasbare weersbescherming met Greenland Wax
Ventilerend
Meer lezen
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Zo wax je G-1000

G-1000 is een stugge stof en het dichte weefsel (met uitzondering van G-1000 Air) maakt deze al behoorlijk windbestendig. Echter, door het aanbrengen van Greenland Wax, vervaardigd uit een mengsel van bijenwas en paraffine, maak je de stof winddichter, waterbestendig en nog slijtvaster.
Meer lezen
Functional hunting, classic in style, durable construction

Värmland familie

Functioneel Jagen

Stilzitten is iets anders dan inactief zijn. Voor van die lange dagen waarop alles of niets kan gebeuren, hebben we Värmland gecreëerd; robuuste kleding met jacks en broeken die zorgen dat je warm en comfortabel bent, ongeacht het weer. 
Meer lezen
Productomschrijving
  • Heren
  • Gerecycled|Ecologisch
Slijtvaste, waterdichte jachtbroek gemaakt van G-1000 Eco van gerecycled polyester en biologisch katoen. Gevoerd met Hydratic om de regen tegen te houden en transpiratievocht af te voeren. Een duurzaam en veelzijdig kledingstuk voor de jacht, dat net zo comfortabel is tijdens lange uren stilzitten en wachten als op het moment dat het wild opeens verschijnt en je in actie moet komen.

De snit is technisch, maar valt ruim, zodat er meer dan voldoende ruimte is om er een isolerende laag onder te dragen. Verstevigde bevestigingen in de taille, waar je zonder problemen bretels aan kunt bevestigen. De broek heeft twee ruime zakken op de broekspijpen, de rechterzak met een extra mes-/bijlzak, plus steekzakken en achterzakken. Ventilatieritsen die van de heupen tot de knieën en langs de kuiten lopen om overtollige warmte kwijt te kunnen. De ritsen langs de kuiten maken bovendien het aan- en uittrekken gemakkelijker. Voorgevormde knieën met openingen voor kniebeschermers (accessoire) voor extra warmte en comfort als je moet knielen.

Perfect in combinatie met de extra warme broek Värmland Padded Trousers (90593) die er als binnenlaag ingeknoopt kan worden voor de koude dagen tijdens de jacht in de herfst en winter.

Productspecificatie

Gewicht: 920 g
Pasvorm: Regular fit
Materiaal aan buitenkant: G-1000 Eco: 65% polyester, 35% cotton
Taille: Middelhoge taille
Pockets: Zak voor een mes
Voorgevormde knieën: Ja
Juridische informatie: Bevat niet uit textiel bestaande elementen van dierlijke oorsprong.
Geslacht: Heren
Productgroep: Värmland
Milieu-informatie: Gerecycled|Ecologisch
Materiaal: G-1000 Eco: 65% polyester, 35% cotton