Producteigenschappen
  • Wind- en waterbestendig polyester met camouflagepatroon.
  • Stretchstof op de bovenkant van de rug en zakken.
  • Zakken die van bovenaf toegankelijke zijn, waarvan de linker munitiehouders heeft.
  • Borstzakken met rits, een met een binnenzak voor een radio of telefoon.
  • Fluorkoolstofvrije impregnering.

Toon volledige beschrijving
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F90193_FW18_a_lappland_hybrid_trousers_camo_w_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Aanpasbaar voor een leven lang in de natuur

Slijtvast
Aanpasbare weersbescherming met Greenland Wax
Ventilerend
Meer lezen
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Zo wax je G-1000

G-1000 is een stugge stof en het dichte weefsel (met uitzondering van G-1000 Air) maakt deze al behoorlijk windbestendig. Echter, door het aanbrengen van Greenland Wax, vervaardigd uit een mengsel van bijenwas en paraffine, maak je de stof winddichter, waterbestendig en nog slijtvaster.
Meer lezen
Active hunting, hybrid performance, freedom of movement

Lappland familie

Actief Jagen

Voor jagers die de voorkeur geven aan de actieve jacht met wisselende omstandigheden en een gevarieerd tempo, hebben wij Lappland  ontwikkeld. Dit is een collectie geavanceerde hybride kledingstukken, gebaseerd op de populaire Keb-lijn van Fjällräven.
Meer lezen
Productomschrijving
  • Heren
Goed uitgerust, duurzaam vest voor actieve jagers, dat zo ontworpen is dat je snel en gemakkelijk over het terrein kunt bewegen. Het “DNA” is polyester met een camouflagepatroon gebaseerd op de bekroonde Keb-collectie en de primaire stof is polyester met een camouflagepatroon en stretchstof aan de bovenkant van de rug en op de zakken. Een praktisch kledingstuk dat warmte geeft waar het het hardst nodig is, en dat tegelijkertijd zorgt voor uitstekende bewegingsvrijheid en ventilatie. De vele zakken bieden ruimte voor dingen die je bij de hand wilt hebben, zoals de twee ruime zakken met overslagen aan de onderkant van de voorkant, waarvan de linker munitiehouders heeft. Het vest heeft ook een handige zak aan de achterkant en twee grote borstzakken met ritsen, waarvan er één een binnenzak van mesh heeft voor een radio of mobiele telefoon. Je kunt ook een radio meenemen en daarvoor de clipbevestiging op de linkerschouder gebruiken. De rits aan de voorkant is een tweewegrits en is voorzien van drukknopen op de zoom en bij de kin.
Productspecificatie

Gewicht: 600 g
Gewichtsreferentie: in maat M
Juridische informatie: Bevat niet uit textiel bestaande elementen van dierlijke oorsprong.
Geslacht: Heren
Productgroep: Lappland
Onderhoudsinstructies: 40 oC normale procedure|niet in de wasdroger|niet bleken|strijken op max 110 oC|niet chemisch laten reinigen|wassen met soortgelijke kleuren|gebruik geen wasverzachter
Materiaal: 100% polyester
Materiaal 2: Stretch: 63% polyamide, 26% polyester, 11% elastane