Producteigenschappen
  • Wandelrugzak voor in de bergen die van bovenaf toegankelijk is.
  • Perfect voor zowel kortere als langere, meerdaagse tochten.
  • Gemaakt van robuuste G-1000 Eco HeavyDuty.
  • Ondersteunend draagsysteem met heupgordel.
  • Verstelbare bovenklep met twee zakken.

Toon volledige beschrijving
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F27086_SS18_srra_kaipak_58_21.jpg
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F27086_SS18_a_kaipak_58_21.jpg
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F27086_SS18_srqz_kaipak_58_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Aanpasbaar voor een leven lang in de natuur

Slijtvast
Aanpasbare weersbescherming met Greenland Wax
Ventilerend
Meer lezen
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Zo wax je G-1000

G-1000 is een stugge stof en het dichte weefsel (met uitzondering van G-1000 Air) maakt deze al behoorlijk windbestendig. Echter, door het aanbrengen van Greenland Wax, vervaardigd uit een mengsel van bijenwas en paraffine, maak je de stof winddichter, waterbestendig en nog slijtvaster.
Meer lezen
Named after Sweden’s highest mountain, products in this range are developed for challenging treks in varying terrain.

Keb familie

Technical Trekking

Keb is een technische outdoorkledinglijn die is ontworpen voor veeleisende tochten waarop bewegingsvrijheid even belangrijk is als duurzaamheid en bescherming tegen het zware terrein.
Meer lezen
Productomschrijving
  • Heren
  • Ecologisch|Gerecycled|Fluorcarbon-vrije impregnering
Simpele, stevige trekkingrugzak voor korte en lange meerdaagse tochten, het hele jaar door. Gemaakt van G-1000 HeavyDuty Eco van gerecycled polyester en biologisch katoen. Door de duurzame stof maakt de rugzak een tijdloze indruk. Het materiaal kan worden gewaxt met Greenland Wax voor extra weerstand tegen vocht en slijtage.

Het stabiele draagsysteem heeft een vaste ruglengte en past goed bij de afmetingen van de rugzak. De heupgordel en schouderbanden zijn aangepast aan de lichaamsbouw van een man. De heupgordel heeft twee vakken voor een zonneklep, snacks en dergelijke.

De rugzak wordt van bovenaf ingepakt en heeft een ruim hoofdvak met sneeuwafdichting. De bovenklep kan worden opgetild en heeft twee vakken. De rugzak is compatibel met drinksystemen en heeft een bevestigingslus voor een ijsbijl en wandelstokken. Een vak met een rits aan de voorkant voor regenkleding en dergelijke, en twee zijvakken. Aan de onderkant van de rugzak zit een extra opening om gemakkelijk bij je spullen te kunnen. Compressiebanden aan de zijkanten stabiliseren de inhoud van de rugzak wanneer hij niet helemaal vol is. Een fluitje op de schouderriem en een onderkant die is gemaakt van duurzaam polyamide. Ook wordt een regenhoes in de opvallende veiligheidskleur UN Blue meegeleverd.

Productspecificatie

Gewicht: 2.100 g
Ruglengte: kort/medium (< 53,5 cm)
Materiaal: G-1000® HeavyDuty Eco S: 65% polyester, 35% cotton
Materiaal 2: 500D 100% polyamide
Volume: 58 l
Breedte: 40 cm
Hoogte: 73 cm
Diepte: 30 cm
Draagsysteem: Vast(e)
Regenbescherming: ingesloten
Juridische informatie: Bevat niet uit textiel bestaande elementen van dierlijke oorsprong.
Ontwerper: Product Developer: Neal Fernandez
Designer Comment: We wanted to create a simple, uncomplicated backpack with technical details and a really comfortable carrying system. Kaipak is made from our own durable outdoor fabric G-1000 HeavyDuty Eco. The base has a double layer of strong nylon fabric that keeps moisture out when you place your backpack on a wet surface.
Geslacht: Heren
Productgroep: Keb
Onderhoudsinstructies: het leer invetten|zachte borstel en lauwwarm water
Milieu-informatie: Ecologisch|Gerecycled|Fluorcarbon-vrije impregnering