Producteigenschappen
  • Warme, wind- en waterdichte parka in G-1000 Silent Eco.
  • Gevoerd met 150 g/m² Supreme Microloft.
  • Tunnelcapuchon met trekkoord aan de voor- en achterzijde.
  • Er kan een radio worden opgeborgen in de geïntegreerde zak in de naad van de schouders of in clip op de linkerschouder.
  • Zakken om je handen op te warmen met ingang aan de zijkanten.

Toon volledige beschrijving
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F90839_FW18_a_vaermland_woolterry_half_zip_w_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Aanpasbaar voor een leven lang in de natuur

Slijtvast
Aanpasbare weersbescherming met Greenland Wax
Ventilerend
Meer lezen
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Zo wax je G-1000

G-1000 is een stugge stof en het dichte weefsel (met uitzondering van G-1000 Air) maakt deze al behoorlijk windbestendig. Echter, door het aanbrengen van Greenland Wax, vervaardigd uit een mengsel van bijenwas en paraffine, maak je de stof winddichter, waterbestendig en nog slijtvaster.
Meer lezen
Functional hunting, classic in style, durable construction

Värmland familie

Functioneel Jagen

Stilzitten is iets anders dan inactief zijn. Voor van die lange dagen waarop alles of niets kan gebeuren, hebben we Värmland gecreëerd; robuuste kleding met jacks en broeken die zorgen dat je warm en comfortabel bent, ongeacht het weer. 
Meer lezen
Productomschrijving
  • Heren
  • Gerecycled|Ecologisch
Robuuste, warme parka om te jagen, gemaakt van G-1000 Silent Eco dat niet ritselt wanneer je beweegt. Gevoerd met synthetisch Supreme Microloft dat de warmte vasthoudt tijdens lange perioden van stilzitten in het bos. De pasvorm is ruim om te zorgen voor bewegingsvrijheid en geeft ruimte voor isolerende kledinglagen eronder.

Een royale stormcapuchon met verstelmogelijkheden aan de achterkant en rond het gezicht biedt bescherming tegen koude wind. Je kunt je handen opwarmen in de met fleece gevoerde steekzakken op borsthoogte. In de naad van de schouderpas is een zak voor een zender (GPS) geplaatst en de radiotoestel kan op zijn plaats gehouden worden met de makkelijk bereikbare clip-on bevestiging op de linkerschouder. Verder naar beneden zitten twee van bovenaf bereikbare plooizakken met een munitiehouder in de rechterzak. Er zijn twee ruime zakken binnenin het jack; een open zak met klittenband en een met een rits. Elastische trekkoorden regelen de taille en onderkant en de manchetten zijn verstelbaar met klittenband.

Productspecificatie

Gewicht: 1620 g
Materiaal aan buitenkant: G-1000 Eco: 65% polyester, 35% cotton G-1000 Silent Eco: 65% polyester, 35% cotton
Vulling: Supreme Microloft: 100% polyester
Ademend vermogen: 7000 g/m²/24h
Juridische informatie: Bevat niet uit textiel bestaande elementen van dierlijke oorsprong.
Geslacht: Heren
Productgroep: Värmland
Milieu-informatie: Gerecycled|Ecologisch
Materiaal: G-1000 Eco: 65% polyester, 35% cotton
Materiaal 2: G-1000 Silent Eco: 65% polyester, 35% cotton