Producteigenschappen
  • Omkeerbare donsjas van G-1000 Eco en voering van polyamide aan de binnenkant in de kleur UN Blue.
  • De stof G-1000 zorgt voor duurzame werkkleding.
  • De kleur UN Blue is een van de meest zichtbare nuances in alle soorten terrein.
  • Vulling van ethisch geproduceerd dons van de hoogste kwaliteit.

Toon volledige beschrijving
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F89719_FW16_a_gaiter_trousers_no1_w_21.jpg

ONZE DONSBELOFTE

Volledig traceerbaar, hoogwaardig dons – zonder compromissen

Sinds 2014 is volledige traceerbaarheid van dons de realiteit bij Fjällräven. Koop je een donsproduct van ons? Dan kun je erop vertrouwen dat hier geen vogels voor mishandeld zijn, dat wil zeggen: niet levend geplukt zijn. We weten precies waar onze dons vandaan komt en dat dit van de meest hoogwaardige kwaliteit is.
Meer lezen
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Aanpasbaar voor een leven lang in de natuur

Slijtvast
Aanpasbare weersbescherming met Greenland Wax
Ventilerend
Meer lezen
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Zo wax je G-1000

G-1000 is een stugge stof en het dichte weefsel (met uitzondering van G-1000 Air) maakt deze al behoorlijk windbestendig. Echter, door het aanbrengen van Greenland Wax, vervaardigd uit een mengsel van bijenwas en paraffine, maak je de stof winddichter, waterbestendig en nog slijtvaster.
Meer lezen
Numbers is a series of outdoor clothing which you can rely on in surroundings where there is no margin for error.

Numbers

Duurzaamheid voor toekomstige generaties

Met de Numbers-collectie hebben we ons idee over innovatieve outdoorkleding verwezenlijkt. Alle componenten zijn geoptimaliseerd voor uitzonderlijk ruwe behandeling en gebruik in veeleisende situaties.
Meer lezen
Productomschrijving
  • Heren
  • Gerecycled|Ecologisch|Traceerbare dons
Keerbare donsbodywarmer die de perfecte combinatie van warmte, functionaliteit en duurzaamheid biedt. Gemaakt van duurzaam G-1000 Eco en polyamide en gevuld met kwaliteitsdons dat veel warmte biedt in verhouding tot het gewicht. Keer de G-1000-zijde binnenste buiten en je beschikt over een robuuste extra kledinglaag voor bescherming bij het dragen van hout of tegen andere slijtage. Als je goed gezien wilt worden, draag je de blauwe zijde aan de buitenkant, deze kleur is het beste zichtbaar in alle terrein- en weersomstandigheden. De twee van bovenaf toegankelijk grote zakken met achterliggende steekzakken op de G-1000-zijde of de twee steekzakken met rits op de blauwe zijde zijn voor het verwarmen van je handen en het bewaren van kleine spullen. Tweewegrits aan de voorzijde met smalle beschermoverslag op de G-1000-zijde.

Zoals bij alle Numbers-kleding zijn de materialen en details zorgvuldig gekozen om het milieu zo min mogelijk te belasten: G-1000 Eco is gemaakt van gerecycled polyester en ecologisch katoen en de leeraccenten zijn voornamelijk gemaakt van restmateriaal. De kleding is ook zo ontworpen om versleten onderdelen, bijv. een rits, eenvoudig te kunnen vervangen na jaren van intensief gebruik.

Productspecificatie

Gewicht: 763 g
Materiaal aan buitenkant: G-1000 Eco: 65% polyester, 35% cotton
Vulling: 95% goose down, 5% feather
Vulgewicht: 230 g
Inhoud: 700 CUIN
Juridische informatie: Bevat niet uit textiel bestaande elementen van dierlijke oorsprong.
Geslacht: Heren
Productgroep: Numbers
Milieu-informatie: Gerecycled|Ecologisch|Traceerbare dons
Materiaal: G-1000 Eco: 65% polyester, 35% cotton