Producteigenschappen
  • Parka voor ijsvissen met de optimale slijtvaste en functionele combinatie van G-1000® Original en G-1000® HD.
  • 2 grote opbergzakken met rits op de borst die groot genoeg zijn om er een thermo van 1 liter in te doen, 2 kleinere borstzakken met een sluiting van drukknopen.
  • 2 plooizakken die van bovenaf bereikbaar zijn en 2 steekzakken die met fleece gevoerd zijn.
  • Aan de binnenkant zitten 2 grote stretch opbergvakken van mesh, 1 mediazak met rits, napoleonzak voor eenvoudige toegang tot apparatuur of telefoon zonder dat je de jas open hoeft te ritsen.
  • Aan de binnenkant zit een sneeuwslot en een trekkoord aan de onderkant van de zoom.

Toon volledige beschrijving

ONZE DONSBELOFTE

Volledig traceerbaar, hoogwaardig dons – zonder compromissen

Sinds 2014 is volledige traceerbaarheid van dons de realiteit bij Fjällräven. Koop je een donsproduct van ons? Dan kun je erop vertrouwen dat hier geen vogels voor mishandeld zijn, dat wil zeggen: niet levend geplukt zijn. We weten precies waar onze dons vandaan komt en dat dit van de meest hoogwaardige kwaliteit is.
Meer lezen
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Aanpasbaar voor een leven lang in de natuur

Slijtvast
Aanpasbare weersbescherming met Greenland Wax
Ventilerend
Meer lezen
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Zo wax je G-1000

G-1000 is een stugge stof en het dichte weefsel (met uitzondering van G-1000 Air) maakt deze al behoorlijk windbestendig. Echter, door het aanbrengen van Greenland Wax, vervaardigd uit een mengsel van bijenwas en paraffine, maak je de stof winddichter, waterbestendig en nog slijtvaster.
Meer lezen
Productomschrijving
  • Heren
De nieuwe Arktis Parka is een lange en zeer slijtvaste donsparka die u bij extreem lage temperaturen heerlijk warm houdt. Perfect als u wilt genieten van rust, ontspanning en avontuur in de kou. Verstevigingen van G-1000 HD op de voorzijde, de mouwen en het zitvlak zorgen voor extra bescherming tegen sneeuw en vocht, het hoofdmateriaal is de ventilerende G-1000-stof. Diverse slimme functies en zakken. Bijvoorbeeld de grote borstzakken met ruimte voor een thermosfles en opgestikte kleinere zakken voor sleutels, kompas en multitool. Onderaan twee grote plooizakken en twee met fleece gevoerde steekzakken voor de handen. Daarnaast nog twee grote binnenzakken van stretchmesh en een binnenzak met rits voor een mobiele telefoon of GPS. Verstelbare capuchon met afneembare, warme synthetische bontrand voor bescherming tegen de sneeuw. Sneeuwafdichting en rits aan de onderzijde en verstelbare mouwuiteinden.
Productspecificatie

Gewicht: 1950 g
Vulling: 80% goose down, 20% feather Supreme Microloft: 100% polyester
Vulgewicht: 450 g
Inhoud: 600 CUIN
Juridische informatie: Bevat niet uit textiel bestaande elementen van dierlijke oorsprong.
Geslacht: Heren
Productgroep: Polar
Milieu-informatie: Traceerbare dons
Materiaal: G-1000 Original: 65% polyester, 35% cotton
Materiaal 2: G-1000 HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton. G-1000 Lite, 65% polyester, 35% cotton.