Producteigenschappen
  • Veelzijdige, goed geplande reisjas voor reizen binnen en buiten de stad.
  • Gemaakt van licht maar sterk G-1000 Lite Eco.
  • Het verfijnde ontwerp gecombineerd met de slimme opbergvakken maken het geschikt voor zowel het stadsleven als voor lichtere wandelingen en het reizen per vliegtuig of bus.
  • Afneembare capuchon.
  • Twee ruime steekzakken.

Toon volledige beschrijving
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F81528_FW18_a_sipora_shade_trousers_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Aanpasbaar voor een leven lang in de natuur

Slijtvast
Aanpasbare weersbescherming met Greenland Wax
Ventilerend
Meer lezen
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Zo wax je G-1000

G-1000 is een stugge stof en het dichte weefsel (met uitzondering van G-1000 Air) maakt deze al behoorlijk windbestendig. Echter, door het aanbrengen van Greenland Wax, vervaardigd uit een mengsel van bijenwas en paraffine, maak je de stof winddichter, waterbestendig en nog slijtvaster.
Meer lezen

Travel

Discover more

Hoe je er komt is net zo belangrijk als er zijn.

Het avontuur wacht direct achter de horizon. De nieuwe reiscollectie van Fjällräven maakt jouw reiservaring eenvoudiger.

Meer lezen
Productomschrijving
  • Dames
  • Ecologisch|Gerecycled
Tijdloze reisjas met een lang, breed silhouet van licht, slijtvast G-1000 Lite Eco. Een veelzijdig kledingstuk dat net zo geschikt is voor een restaurantbezoek in de stad als voor lichte wandelingen. De jas beschermt tegen wind en korte regenbuien en droogt snel. Er is een capuchon voor koudere dagen, maar deze kan eraf worden gehaald als hij niet gebruikt wordt.

Slimme opslag in veel zakken zorgt ervoor dat je belangrijke kleine spullen bij de hand kunt houden en dat je reisleven gemakkelijker is. De buitenkant heeft twee ruime steekzakken, de binnenkant heeft twee binnenzakken met ritssluiting op borsthoogte en twee lager geplaatste zakken van mesh. De laatste hebben ruimte voor een boek, pet of zelfs een paraplu. Er is een veiligheidszak voor waardevolle spullen, verborgen aan de binnenkant van de rug. De ritssluiting aan de voorkant werkt twee kanten op en zit verborgen achter een beschermoverslag.

Productspecificatie

Gewicht: 580 g
Gewichtsreferentie: in maat S
Juridische informatie: Bevat niet uit textiel bestaande elementen van dierlijke oorsprong.
Geslacht: Dames
Productgroep: Travel
Milieu-informatie: Ecologisch|Gerecycled
Materiaal: G-1000® Lite Eco: 65% polyester, 35% cotton