Producteigenschappen
  • Duurzame, comfortabele wandelrugzak gemaakt om zware spullen te dragen.
  • Uniek frame gemaakt van FSC-gecertificeerd berkenhout.
  • Ondersteunende heupgordel en ergonomische schouderbanden ontworpen voor dames.
  • Eenvoudig aan te passen aan de ruglengte en schouderbreedte van de gebruiker.

Toon volledige beschrijving
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F27092_SS18_srrc_kajka_65_w_21.jpg
Named after Sweden’s highest mountain, products in this range are developed for challenging treks in varying terrain.

Keb familie

Technical Trekking

Keb is een technische outdoorkledinglijn die is ontworpen voor veeleisende tochten waarop bewegingsvrijheid even belangrijk is als duurzaamheid en bescherming tegen het zware terrein.
Meer lezen
Productomschrijving
  • Dames
  • Fluorcarbon-vrije impregnering
Slijtvast, comfortabel en boordevol functies – ondanks de pretentieloze buitenkant is de Kajka een geavanceerde trekkersrugzak in klassieke Fjällräven-stijl. Nu vernieuwd met verbeterde functies en een innovatief, uniek houten frame dat aanzienlijk minder impact heeft op het milieu, maar tegelijkertijd even robuust en functioneel is. Het draagsysteem is speciaal ontwikkeld voor het vrouwenlichaam met ergonomisch gevormde schouderbanden en ontlast ook bij zeer zware bepakkingen. Het gebruiksvriendelijke Perfect Fit Adjustment System is eenvoudig aan te passen aan de ruglengte en de schouderbreedte. Ook de heupgordel is afgestemd op vrouwelijke vormen en biedt een hoog draagcomfort tijdens lange wandeldagen.

Het hoofdvak heeft een bovenopening met een sneeuwafdichting, een grote verticale opening aan de voorzijde en een opening aan de onderzijde voor een goed overzicht van je spullen. De rugzak kan worden verdeeld in een boven- en onderdeel waarbij het onderste gedeelte is voorzien van een Wet/Dry-compartiment dat natte en vuile spullen gescheiden houdt van de rest van de uitrusting. Ook de bovenklep, de zijkanten en de heupgordel zijn voorzien van praktische zakken met rits. De bovenklep is afneembaar en kan gedragen worden als heup- of borsttas om waardevolle spullen extra in de gaten te kunnen houden. Twee compressiebanden aan beide zijden, bevestigd aan smalle staven, zorgen voor gelijkmatige en doeltreffende compressie van de rugzak, waarbij de openingen van de zijvakken toegankelijk blijven. Bevestigingsmogelijkheden op de bovenklep en de onderzijde van de rugzak. Fluitje op de borstband en regenhoes met reflectie.

De Kajka is wereldwijd populair onder wandelaars en wordt ook bejubeld in de vakbladen. Het Zweedse outdoortijdschrift Utemagasinet heeft de Kajka in 2009 uitgeroepen tot Product van het jaar en in 2011 werd de rugzak als Beste getest in de grote Finse Retkis-rugzaktest.

Productspecificatie

Gewicht: 3.200 g
Materiaal: Vinylon F: 100% vinylal
Materiaal 2: 600D 100% polyester. Frame: Birch wood
Volume: 65 l
Breedte: 35 cm
Hoogte: 76 cm
Diepte: 28 cm
Draagsysteem: Perfecte pasvorm
Regenbescherming: ingesloten
Juridische informatie: Bevat niet uit textiel bestaande elementen van dierlijke oorsprong.
Ontwerper: Head of Innovation and Design: Henrik Andersson
Designer Comment: Wood is a fantastic material from a purely functional perspective, and also reduces the frame’s environmental impact to less than a tenth of that of aluminium – without compromising on strength and without adding weight.
Geslacht: Dames
Productgroep: Keb
Onderhoudsinstructies: zachte borstel en lauwwarm water
Milieu-informatie: Fluorcarbon-vrije impregnering