Producteigenschappen
  • Lichtgewicht wandelrugzak met slank profiel.
  • Comfortabel draagsysteem met ondersteunende heupgordel.
  • Verstelbare ruglengte.
  • Dubbele toegang tot het hoofdvak door middel van openingen aan de boven- en voorkant om het in- en uitpakken eenvoudiger te maken.
  • Gestroomlijnd ontwerp.

Toon volledige beschrijving
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F27194_SS18_srqz_abisko_75_21.jpg
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F27192_SS18_srqz_abisko_65w_21.jpg
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F27192_SS18_srrb_abisko_65w_21.jpg
https://media.fjallraven.nl/fjr_product_feature/F54700_SS18_b_abisko_tarp_21.jpg
The lightweight Abisko collection is geared towards day hikes and cabin-to-cabin trekking.

Abisko familie

Lightweight Trekking

Abisko dat wordt omringd door het nationale park en prachtige bergen, is het perfecte vertrekpunt voor dagtochten. Met dit soort avonturen in gedachten ontwikkelden we de Abisko-productenlijn.
Meer lezen
Productomschrijving
  • Dames
  • Fluorcarbon-vrije impregnering
Basic, lichtgewicht rugzak voor trekkers, off-piste skiërs en reizigers die graag op pad zijn zonder al te veel gewicht. Nu met een nieuw, nóg stabieler draagsysteem en gemaakt van een nieuwe nóg sterkere polyamide stof. Het ontwerp van het achterpaneel is aangepast voor een betere luchtcirculatie en de heupgordel heeft een nieuw ontwerp dat nóg betere ondersteuning biedt. Net als bij de eerdere modellen is de lengte van de achterkant verstelbaar en zijn de schouderbanden en heupgordel speciaal afgestemd op de lichaamsbouw van vrouwen. De heupgordel heeft dubbele afstelbanden aan de voorkant voor een gemakkelijke hantering en twee vakken voor snacks en dergelijke.

De slanke belijning en het ruime hoofdvak dat van bovenaf wordt ingepakt en een grote opening aan de voorzijde heeft, maken deze rugzak praktisch. Je kunt er alles in kwijt wat je nodig hebt voor enkele dagen trekken of een langere reis. Het hoofdvak heeft een sneeuwafdichting aan de bovenkant en de extra opening aan de voorzijde maakt het eenvoudiger om in te pakken en overzicht over de inhoud te houden. De bovenklep kan worden verhoogd en heeft twee ruime vakken. Het voorvak met rits biedt ruimte aan een extra kledinglaag, stijgvellen en andere spullen die je bij de hand wilt hebben. De rugzak heeft ook zijvakken van stretchstof, groot genoeg voor een thermosfles van een liter. Compressiebanden aan de zijkanten stabiliseren de rugzak wanneer hij niet vol is. Ze kunnen bovendien worden verplaatst, om bijvoorbeeld een slaapmatje aan je rugzak te bevestigen. Een voorgevormde, stevige onderkant zorgt voor stabiliteit als je de rugzak op de grond zet. Een fluitje op de borstriem en een regenhoes met reflecterende print. Compatibel met drinksystemen.

Productspecificatie

Gewicht: 2.220 g
Volume: 65 l
Breedte: 33 cm
Hoogte: 75 cm
Diepte: 35 cm
Draagsysteem: Instelbaar
Regenbescherming: ingesloten
Juridische informatie: Bevat niet uit textiel bestaande elementen van dierlijke oorsprong.
Geslacht: Dames
Productgroep: Abisko
Onderhoudsinstructies: zachte borstel en lauwwarm water
Milieu-informatie: Fluorcarbon-vrije impregnering
Materiaal: 210D HD Ripstop 100% polyamide
Materiaal 2: 500D 100% polyamide