Zoek product:

Norway

Welkom bij een stukje Zweedse eigenzinnigheid

Fjällräven staat al sinds het begin van de jaren 60 in het epicentrum van de Zweedse knowhow voor de wildernis, met iconische rugzakken, tenten, slaapzakken, uitrusting en legendarische kledingstukken. Elk product met het kleine opgerolde poolvosje als embleem wordt al generaties lang beschouwd als het echte werk.

Fjällräven is nu ook te zien in Oslo. Een trip door de wildernis, waar je door ons complete assortiment zomer- en winterkleding wordt geleid met ons eigen goed getrainde personeel als gids.

Alles is overzichtelijk uitgestald, zodat je kunt navigeren tussen broeken, jacks, rugzakken, shirts, tenten en nog veel meer Alles verdeeld in Trekking, Hunting en Outdoor, op volgorde van activiteit en materialen.

De meeste artikelen bestaan helemaal of voor een deel uit onze eigen, unieke G-1000 stof. Deze mix van ademend katoen en duurzaam polyester is in ons DNA geweven en iedereen die ooit een Fjällräven heeft gehad, heeft geleerd hoe de weerstand van een product verlengd kan worden door in de loop der jaren steeds weer opnieuw Greenland Wax aan te brengen. Daarom hebben we een vast Wax Station in de winkel, waar professionals je de wax-bewegingen leren.

Kom langs om deze eigenzinnigheid te ervaren.

Adres: Karl Johans Gate 19, 0159 Oslo 
Tel: 0047 908 93 230

Openingstijden:

Maandag–Vrijdag 10:00–19:00 
Zaterdag 12:00–18:00