Zoek product:

Amsterdam

Welkom in de grootste Fjällräven Flagshipstore ter wereld!

Midden in de gezellige Amsterdamse Jordaan wordt u welkom geheten door ons ervaren team van brand ambassadors. In onze winkel vindt u onze actuele seizoenscollectie terug. Hierbij bieden wij u de grootste Fjällräven collectie van de Benelux . In onze winkel heeft u ruimschoots de gelegenheid om onze producten te leren kennen en/of te passen. Mocht er een product onverhoopt toch niet meer op voorraad zijn, kunt u dit bij ons bestellen, zonder enige verplichting tot aankoop. Hierdoor kunt u alsnog op uw gemak bepalen of het betreffende product bij u past.

Persoonlijk Advies

Onze brand ambassadors zijn getraind en veelal zelf ook actieve gebruikers van onze producten. U kunt dus bij ons terecht voor gepast persoonlijk advies, vaak ook gebaseerd op onze eigen ervaringen. Iedereen is natuurlijk dagelijks meer dan welkom in onze winkel. Mocht u het echter op prijs stellen om een persoonlijke afspraak te maken, dan kan dit ook. U kunt het makkelijkst via de mail contact met ons opnemen en aangeven waar het om gaat en op welke data u het liefst langs wilt komen. Eventueel kan er dan een specifieke product specialist worden gekoppeld aan uw afspraak.

Service center

We zijn het officiële service center van Fjällräven voor Nederland. Op onze producten geldt een garantie van 3 jaar. Mocht er iets mankeren aan uw Fjällräven product, kom gerust langs of neem contact met ons op. We zijn in de winkel in staat om kleinere reparaties zelf uit te voeren. Ook Fjällräven aankopen gedaan bij andere winkels kunnen bij ons ter beoordeling worden aangeboden.

We zijn erop gericht om u zo lang mogelijk van onze producten gebruik te laten maken. Wij informeren u dan ook graag over hoe u zelf uw producten kunt waxen, wassen of impregneren. Dit zijn ook diensten die wij eventueel voor u kunnen doen. Voor een overzicht van deze diensten, klik hier Service prijslijst.

Events

We organiseren regelmatig leuke en informatieve events of workshops in onze winkel. Kijk ook op onze lokale facebookpagina of instagram voor de laatste nieuwsupdates uit onze winkel.

Follow us on Facebook

Follow us on Instagram

Routebeschrijving

Adres: Rozengracht 219-225, 1016 NA Amsterdam
Telefoonnummer: 020-4281760
E-mail: store.amsterdam@fjallraven.nl


Grotere kaart weergeven