Everyday Outdoor Je dagelijkse avontuur is dichterbij dan je denkt


Terwijl je dit leest, ligt er een open plek in het bos voor je klaar. Een winderig pad verwacht je. Bij Fjällräven lopen we al meer dan 50 jaar met de natuur mee. Wij creëren tijdloze, duurzame uitrustingen die elke outdoor belevenis geweldig maken. En we gebruiken dons, dat voor 100% in afkomst te herleiden is, om je warm te houden, PFC-vrije impregnering om je droog te houden en gerecyclede wol om je een behaaglijk gevoel te bezorgen. De natuur wacht op je. Waar wacht jij nog op?
Wool is probably nature's most gifted material. Explore more at Fjallraven.com

Wol is waarschijnlijk natuurs meest veelzijdige materiaal. Duurzaam en biologisch afbreekbaar, zacht in aanraking, warm en comfortabel als het koud is, aangenaam koel als het warm is en het heeft de mogelijkheid om vocht af te voeren als je actief bent.

We create timeless, durable equipment that makes any outdoor experience great. And we use 100% traceable down to keep you warm, PFC-free impregnation to keep you dry and recycled wool to keep you comfortable.

Duurzaam, functioneel, comfortabel en warm. Fjällräven donsjassen zijn wereldwijd bekend om hun hoge kwaliteit en veelzijdigheid. En dat is hoe wij het dons gebruiken: altijd voor 100% in afkomst te herleiden en duurzaam - dat beloven we.

Wear timeless, durable equipment to make any outdoor experience great.

De natuur wacht op je

Draag tijdloze, duurzame uitrustingen die elke outdoor belevenis geweldig maken. De natuur wacht op je. Waar wacht jij nog op?

Style and function with attention to detail. Fjällräven's range of shirts are not only comfortable, but work really well as a temperature regulating middle layer.

Stijl en functionaliteit met aandacht voor detail. Fjällräven’s overhemdenlijn is niet alleen comfortabel, maar werkt ook goed als een middelste laag die de temperatuur kan reguleren. De overhemden zijn perfect voor lange dagen in de bossen of luie avonden bij het kampvuur.

Any weather is great weather with Fjällräven's timeless, durable and highly adaptable range of jackets.

Elk weer is goed weer met de tijdloze, duurzame en zeer aanpasbare jassenlijn van Fjällräven. Met functionaliteit en kwaliteit waarop je kunt vertrouwen door het gebruik van PFC-vrije impregnatie, gerecycled polyester, organisch katoen en meer dan 50 jaar outdoor ervaring. De natuur wacht op je. Waar wacht jij nog op?

Functionele en duurzame rugzakken Draag het avontuur met je mee