Zoek product:

article

Broek kiezen

Van alle kledingstukken in uw outdoorkledingkast krijgt de wandelbroek wel het meeste te verduren. De versleten knieën en gehavende knopen verraden de sporen van uw avonturen op wandelpaden in de bergen en bossen. Wandelbroeken van hoge kwaliteit zijn duurzamer en dragen ook meer herinneringen met zich mee.

Als u bedenkt dat u uw outdoorbroek lang zult gaan gebruiken, maak dan een doordachte de keuze voor het type broek. We hebben enkele vragen opgesteld die u helpen bij het vinden van de juiste broek.

Waarvoor gaat u de broek gebruiken?

We hebben speciale broeken om mee te wandelen (Trekking), te reizen naar warme landen (Travel), voor het jagen en vogelspotten (Forest) en voor de vrije tijd (Everyday outdoor). Ga na waarvoor u de broek het meest zult gaan gebruiken en zoek dan een broek in die categorie. Onder “Fjällräven Broeken” leest u meer over onze verschillende soorten broeken.

Welke pasvorm zoekt u?

Onze broeken hebben twee verschillende pasvormen, de klassieke en ruime pasvorm. Daarnaast hebben onze broeken drie verschillende taillehoogtes: hoog, klassiek en laag. Uw persoonlijke voorkeur en het gebruik bepalen de pasvorm en de taillehoogte die bij u past. Laat u adviseren in de dichtstbijzijnde buitensportwinkel.

Onze broeken hebben twee soorten pijpuiteinden: met vaste lengte of zoomloos. Zoomloze pijpuiteinden zijn iets langer zodat u ze zelf op de gewenste maat kunt afknippen en afzomen. Zo kunt u de broek aan uw eigen beenlengte en voorkeur aanpassen.

Welke extra functies zoekt u?

Alle broeken zijn geschikt voor een actief buitenleven, zijn slijtvast en beschikken over diverse slimme zakken. Sommige broeken zijn verstevigd met dubbele stof om bestand te zijn tegen extreem gebruik. Andere broeken zijn voorzien van stretchstukken voor een optimaal bewegingscomfort. Veel broeken hebben afritsbare pijpen, de zgn. zip-off functie. Tijdens warme dagen verandert u de broek in een handomdraai in shorts en tijdens koude avonden of ruw terrein ritst u de pijpen er weer aan. Ga na of u misschien behoefte hebt aan een speciale functie.

Door uw antwoorden op deze vragen wordt de broekkeuze een stuk eenvoudiger. We weten zeker dat we de perfecte broek voor u hebben. Kunt u dé broek niet vinden? Neem dan contact met ons op via onze Facebook-pagina www.facebook.com/fjallraven en laat ons weten welke broek u zoekt.