Heb het nooit meer koud

Bekijk onze winterjassen

Blijf warm en droog, en geniet van elke stap

Ga uit wandelen
Acne Studios Fjällräven De Perfecte Winterjas Explore Trekking
Ontdek onze collectie Wij maken producten voor een leven vol herinneringen. Kom dichter bij de natuur met Fjällräven, en beleef de natuur zoals wij het doen.
These highly functional product series are created for active lives from the mountains all the way to sea level. Explore more at Fjällräven Online Store.
Van stad naar natuur Deze zeer functionele productseries zijn gemaakt voor een actief leven - van de bergen tot aan het zeeniveau.
Bergtagen Mountaineering

Bergtagen is een kledingfamilie voor het leven boven de boomgrens. Elk detail is geoptimaliseerd voor de hoogste prestatie en betrouwbaarheid in bergachtige omgevingen.

Wear timeless, durable equipment to make any outdoor experience great.
Everyday Outdoor

Onze outdoor-uitrusting is gemaakt voor een fijne dag in het bos, voor op vakantie of voor naar je werk - en ook voor de dagen wanneer de meeste mensen liever binnen blijven.

At Fjällräven we have been walking with nature for over 50 years, creating timeless, durable, functional equipment that makes any trekking experience great.
Trekking

Fjällräven biedt een ruime keus aan uitrusting voor alle soorten trekking, in alle omstandigheden - ontwikkeld om tijdloos, duurzaam en functioneel te zijn.

Hunting equipment made on nature’s terms
Conscious Hunting

We maken al sinds de jaren '80 uitrusting voor de jacht en enkele jaren geleden besloten we deze producten verder door te ontwikkelen. De uitkomst hiervan was 'Conscious Hunting'.

Gemaakt volgens de voorwaarden van de natuur Natuur is onze constante bron van inspiratie, en dit geldt ook voor onze materiaalkeuzes.
Fjällräven G1000 - Adaptable for a lifetime of adventure

G-1000

Aanpasbaar voor een leven lang in de natuur

G-1000 is onze belangrijkste stof. We passen het in alles toe, van rugzakken tot jassen en broeken. Door Greenland Wax te gebruiken is het is aanpasbaar aan een heel scala aan verschillende klimaatcondities.
Meer lezen