Cadeaugids Voor Kerst

Koop nu

Kånken

Koop nu

DE PERFECTE WINTERJAS

Koop de collectie

Alle paden beginnen hier

ga mee wandelen
Cadeaugids Kånken Winterjassen Trekking
Ontdek onze collectie Wij maken producten voor een leven vol herinneringen. Kom dichter bij de natuur met Fjällräven, en beleef de natuur zoals wij het doen.
These highly functional product series are created for active lives from the mountains all the way to sea level. Explore more at Fjällräven Online Store.
Van stad naar natuur Deze zeer functionele productseries zijn gemaakt voor een actief leven - van de bergen tot aan het zeeniveau.
Conscious Hunting

We maken al sinds de jaren '80 uitrusting voor de jacht en enkele jaren geleden besloten we deze producten verder door te ontwikkelen. De uitkomst hiervan was 'Conscious Hunting'.

Fjällräven offers a wide variety of equipment for all kinds of trekking, in all conditions - designed to be timeless, durable and functional.
Trekking

Fjällräven biedt een ruime keus aan uitrusting voor alle soorten trekking, in alle omstandigheden - ontwikkeld om tijdloos, duurzaam en functioneel te zijn.

Everyday Outdoor

Duurzame, functionele kleding en uitrusting die generaties meegaan - allemaal gemaakt volgens onze hoge duurzaamheidsstandaard. Ontdek de natuur met Fjällräven.

Bergtagen Mountaineering

Bergtagen is een kledingfamilie voor het leven boven de boomgrens. Elk detail is geoptimaliseerd voor de hoogste prestatie en betrouwbaarheid in bergachtige omgevingen.

Gemaakt volgens de voorwaarden van de natuur Natuur is onze constante bron van inspiratie, en dit geldt ook voor onze materiaalkeuzes.
Fjällräven G1000 - Adaptable for a lifetime of adventure

G-1000

Aanpasbaar voor een leven lang in de natuur

G-1000 is onze belangrijkste stof. We passen het in alles toe, van rugzakken tot jassen en broeken. Door Greenland Wax te gebruiken is het is aanpasbaar aan een heel scala aan verschillende klimaatcondities.
Meer lezen