Zoek product:

Fjällräven Polar


You are now being redirected to our Polar site now

Met Fjällräven Polar willen we een ieder, met of zonder enige outdoor ervaring, de kans geven om te ontdekken hoe fantastisch en bijzonder het outdoor leven in de winter kan zijn. Zolang je over de juiste materialen en kennis beschikt, zijn wij ervan overtuigd dat iedereen hier van kan genieten.

Fjällräven Polar is een echt winteravontuur van ongeveer 300km lang, dwars door de Arctische toendra. De deelnemers zullen ieder hun eigen hondenspan besturen van Signaldalen in Noorwegen naar de bossen rond Jukkasjärvi in Zweeds Lapland. De weersomstandigheden kunnen grimmig en extreem zijn, ondanks het relatief stabiele weer in april ten noorden van de Poolcirkel.

Fjällräven Polar 2016 - 5-10 april

We gaan dagelijks rapporteren over de 300 km lange tocht van Signaldalen naar Jukkasjärvi, die onder uitdagende omstandigheden door onbewoond landschap gaat, waar geen enkele weg te vinden is.

Volg hier het Fjällräven Polar 2016 avontuur van dag tot dag

Zou jij erbij willen zijn tijdens de Fjällräven Polar 2017?

De aanmelding voor Fjällräven Polar 2017 opent in november 2016. Begin nu al met het voorbereiden van je aanvraag!

Zo kun je je aanmelden voor Fjällräven Polar

Om je pakket voor de kerst te ontvangen, bestel binnen: 2015-12-21T12:00 Verlengde Kerstmis Retour Periode tot 15 januari 2016 voor bestellingen geplaatst tussen 20 november – 31 december 2015