Zoek product:

Fjällräven Classic

Wandelen, trekking, het lopen van lange afstanden. Hoe u het ook wilt noemen, er zijn steeds meer mensen die hun wandelschoenen aantrekken, hun rugzak inpakken en de paden opgaan. Trekking is niet langer alleen voor de ervaren outdoorliefhebber. En dat is de reden waarom Fjällräven in 2017 haar populaire trekkingevenement uit gaat breiden naar twee nieuwe continenten. Fjällräven Classic Zweden zal nu vergezeld worden door evenementen in de Verenigde Staten en Hong Kong.

Data van de Fjällräven Classic van 2017

Een trekkingfeest in de Zweedse bergwereld

De Fjällräven Classic is een 110 km lange trektocht in één van de mooiste gebieden van de wereld. De route voert je langs het klassieke wandelpad Kungsleden in Zweeds Lapland, van Nikkaluokta in het zuiden tot Abisko in het noorden. Op je tocht kom je langs vele welbekende plaatsen: het majestueuze Kebnekaise-massief, de kale Tjäktja-pas, de golvende heide bij Alesjaure en het weelderige groen in het Nationale Park Abisko. Er zijn regelmatig bemande controleposten. Het is eventueel mogelijk medische verzorging te krijgen en er is gelegenheid om je energiereserves op te krikken. 

De trektocht kan lang en op sommige stukken ook zwaar zijn, maar met een goede voorbereiding kan echt iedereen de route met succes afleggen. Elk jaar staan er net iets meer dan 2000 mensen uit ongeveer 30 landen aan de startlijn. Sommigen hebben nooit eerder een trektocht gemaakt, terwijl anderen ervaren wandelaars en trekkers zijn. Wat hun achtergrond ook is, na het voltooien van de 110 km, vertellen ze meestal over de fantastische ervaringen in de bergen, de kameraadschap en de fantastische sfeer. En daarom gebruiken wij het woord trekkingfeest als het gaat om de Fjällräven Classic.

Om je pakket voor de kerst te ontvangen, bestel binnen: 2015-12-21T12:00 Verlengde Kerstmis Retour Periode tot 15 januari 2016 voor bestellingen geplaatst tussen 20 november – 31 december 2015