Zoek product:

Eland rolletjes met vossenbessen (soort cranberry) chutney

(voor 4 personen)

700 g elandbiefstuk
150 g blauwe kaas
Kantarellen
Peterselie
Boter om te sauteren
300 ml room  

Braad de kantarellen in boter aan. Maak het vlees schoon en snij het in zeer dunne plakken. Leg de plakken op een snijplank en  sla er lichtjes op. Snij de kaas in net zo veel stukken als je plakken vlees hebt. Breng het vlees op smaak met zout en peper. Leg een stuk kaas, wat peterselie en kantarellen op elke plak vlees en maak rolletjes. Braad de rolletjes in boter en maak vervolgens een saus van het vleesnat en de room, waar de rolletjes een half uur in kunnen sudderen.

Dien op met aardappel en vossenbessenchutney. 

Vossenbessenchutney (cranberries) 

Verwarm de bessen en de suiker in een klein beetje olie. Voeg de gember en azijn toe en breng aan de kook. Laat vervolgens afkoelen.

Om je pakket voor de kerst te ontvangen, bestel binnen: 2015-12-21T12:00 Verlengde Kerstmis Retour Periode tot 15 januari 2016 voor bestellingen geplaatst tussen 20 november – 31 december 2015