Zoek product:

Trangia Sneeuwhoen

(voor 3-4 personen)

3 dl. kantarellen
1 ui
Borstfilets van twee alpensneeuwhoenders
Boter
Zout en peper naar smaak
Een scheutje room
Een paar jeneverbessen
Een klein beetje wildbouillon
Een zak rucola
Maïsbrood 

Bak de kantarellen en ui in boter aan, breng op smaak met zout en peper. Snij het borstvlees in kleine blokjes en braad het licht aan in boter en breng op smaak met zout en peper. Voeg er een scheutje room, enkele gevijzelde jeneverbessen en een klein beetje wildbouillon aan toe. Nu is het stoofpotje van sneeuwhoen klaar om geserveerd te worden. 

Evelina Åslund serveert haar “Trangia Sneeuwhoen” op een bedje van rucola in maïsbrood gewikkeld.


Om je pakket voor de kerst te ontvangen, bestel binnen: 2015-12-21T12:00 Verlengde Kerstmis Retour Periode tot 15 januari 2016 voor bestellingen geplaatst tussen 20 november – 31 december 2015